Over mij

Hello!

Ik ben Lisette Overeem en sta bekend om mijn enthousiasme en creativiteit. Voor problemen vind ik een oplossing en ik zit altijd boordevol ideeën. 

Blij word ik van nieuwe dingen leren, onderzoeken en mensen ontmoeten. Samenwerken en kijken naar de mogelijkheden. Ondernemers helpen met het zichtbaar worden op het internet en ze ondersteunen in het online doolhof.

Meewerken aan andermans succes is voor mij de ultieme uitdaging. Waar lopen ondernemers tegenaan? Wat kan ik voor ze uit handen nemen? Wat kunnen wij samen anders doen dan de rest? Als dat lukt dan is mijn missie geslaagd!

Missie

Mijn missie is duidelijk! Ik wil ondernemers ontzorgen en ondersteunen in hun online zichtbaarheid.
Dit kan door het maken of onderhouden van de website, maar ook met het strategisch opzetten van de social media. Deze onderdelen zijn anno 2021 onmisbaar binnen je bedrijf maar is een tijdrovende klus. Hulp en kennis is dan makkelijk, efficiënt en een goede keuze. Dan kan jij doen waar je goed in bent. Ondernemen.

Werk aan de winkel

Toen ik begon als ondernemer, zag ik door de bomen het bos niet meer. Je moet zoveel ballen in de lucht houden en van veel ballen had ik geen verstand. Ik vond het super fijn als andere ondernemers mij bij de hand namen en me wegwijs maakte in de ondernemerswereld. Waarom zelf het wiel uitvinden als die weg al zo vaak is bewandeld. Nu ik zelf al een aantal jaar ondernemer ben draai ik de rollen graag om. Ik help ondernemers graag een eindje op weg, om zo tijd en moeite te besparen en makkelijk en effectief te kunnen werken aan hun online zichtbaarheid. Als je weet hoe het moet is het allemaal niet zo moeilijk. Hoe fijn is het daar gelijk te kunnen gaan beginnen.

Visie

Als je iets wilt dan moet je ervoor gaan. Dit kan alleen met een duidelijk doel voor ogen. Hoe je daar komt kan op 100 manieren. De ene keer loopt alles gesmeerd, de andere keer niet. Dat vergt flexibiliteit, doorzettingsvermogen en focus. Alles kun je leren, fouten maken doen we allemaal en we hebben de luxe elke dag keuzes te maken om het morgen anders aan te pakken.

Lisette Overeem

Het thuisfront

Naast ondernemer ben ik mama van Iza (8 jaar). Samen beleven wij van alles. Onze favorieten op een rij:

  • Op avontuur in de natuur en onder de modder naar huis
  • Op reis en nieuwe mensen ontmoeten misschien ooit met onze eigen camper
  • Uitwaaien en jutten op het strand
  • Lekker eten en bakken in de keuken het liefste met de familie
  • Dansen tot we moe zijn
  • Sporten omdat we fanatiek en competitief zijn
  • Knutselen, klussen en bezig zijn rondom huis
Lisette Overeem

Ben jij ondernemer en kun je wel wat hulp gebruiken? Bel me of stuur een e-mail.